ОВЕН 

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас. 

ТЕЛЕЦ 

Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не промените поведението си и не осъзнаете, че няма как да подреждате живота на околните и на половинката си. Забравете за интимни мигове в този ден. 

БЛИЗНАЦИ 

Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие, въпреки че сте готови на всичко, за да забравите самотата. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, особено ако сте семейни или сериозно обвързани. 

РАК 

Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага, ако не са в противоречие с вашите представи за семейно съжителство. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ЛЪВ 

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени и не пропускайте да създавате уют в дома си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими интимни мигове. 

ВЕЗНИ 

Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време, прикрили сте този факт, но днес истината ще блесне и ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

СКОРПИОН 

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами, заради вечната си заетост или невъзможност да сте компромисни. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

СТРЕЛЕЦ 

Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си. 

КОЗИРОГ 

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

ВОДОЛЕЙ 

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

РИБИ 

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.