ОВЕН

Откажете се от романтична среща, дори и ако държите да я осъществите. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят, а спомена ще запазите за дълго. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и ако сте семейни - на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте с търпението на близките си в този ден. Любимия ви очакват повече внимание от вас, дори и ако сет на работа и сте заети със спешни задачи. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове.

РАК

Въпреки спокойния ден вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план.

ЛЪВ

Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ако сте на работа се обадете по телефона на близките си и  обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора. Вечерта пригответе нещо вкусно за хапване и не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от нови, особено неочаквани и нежелани запознанства. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

СКОРПИОН

Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени,  или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа.

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството и за любимия си. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което не се надявахте, последвано от незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Вечерта отидете на ресторант с любимия, а ако сте семейни с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни  и спокойни интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Интимният ви партньор е на върха на щастието, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

РИБИ

В личният ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Несемейните да не допускат сексуални контакти, ако не са се опознали добре с новия си партньор.