ОВЕН

Дебнат ви конфликти с вашите близки и роднини. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Подтиснати сте, нямате желание да общувате, защото сте уморени и искате да си отпочинете. Ако ще избегнете разправиите, а и след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели.

БЛИЗНАЦИ

Не се учудвайте на отдалечаването в семейството ви, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Може да не осъзнавате какво сте казали или направили, но се извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

РАК

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, които ще са щастливи и ще са сигурни, че не им изневерявате и ще ви върнат хармонията в отношенията! Имате надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот.

ЛЪВ

Време е да прецените дали не се налага промяна в личния ви живот, ако сте семейни. Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. Сексът ще ги стабилизира. Необвързаните също е време да се лишат от самотата.

ДЕВА

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора.

ВЕЗНИ

Отношенията с любимите ви хора са хармонични, но само от вас зависи да ги съхраните, като знаете на какви неочакваности и агресия сте способни, ако някой за нещо не ви угоди. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране.

СКОРПИОН

Несемейните да не се лишават от запознанства и от срещи. Пътувайте, при възможност, ако си вземете почивен ден и се разнообразете с приятни емоции заедно със семейство ти. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Работете до ранните часове на следобеда, а след това пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения и ненужна ревност заради дочути клюки и интриги.

КОЗИРОГ

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, които са дали, но удобно са забравили. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове, но трудно ще преглътнете обидата от тяхното поведение.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете гъвкави дори и при напрежение в семейството и възстановете хармонични отношения в дома си, без да налагате волята и мнението си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Почивайте си след работа и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.