ОВЕН

След като се приберете у дома се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

БЛИЗНАЦИ

Радвате на споделени чувства, мили жени, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако имате до себе си интимни партньор, с който сте се дистанцирали, по-добре се разделете без колебание, за да избегнете бъдещи страдания. Не ви съветвам да се отдавате на секс.

РАК

Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ упорито ревността си, но целта му не е обяснение от ваша страна, а иска да ви ядоса, та сами да издадете нещо несъществуващо. Не се впечатлявайте. Вечерта се отдайте на желан и от двама ви незабравим секс.

ЛЪВ

Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ДЕВА

Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

През този ден очаквайте да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си, скъпи жени. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото може да притесните интимния си партньор.

СКОРПИОН

Приберете се веднага след работа, мили жени. Чувствата ви са споделени и не си струва да обтягате отношенията си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте сексуалните мигове, за да бъде поредното невероятно изживяване.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви ново романтично запознанство, които може да прерасне в сериозна връзка. Семейните да се пазят от изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

КОЗИРОГ

Избегнете създадените от вас усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили флирт, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви го прости, дори и да не сте имали физическа изневяра.

ВОДОЛЕЙ

Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада.

РИБИ

Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.