ОВЕН

В отношенията си близките ви цари хармония. Не я съсипвайте с ината си в празничния ден. Великден е, споделете го с близките си. Вечерта си легнете рано и ако прецените, че сте уморени, по-добре се откажете от секса.

ТЕЛЕЦ

В семейните отношения цари хармония и разбирателство. Не проявявайте характерното за вас недоволство. Великден е! Бъдете добри и обичливи. Не спекулирайте с чувствата на другите. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта на Великден ще ви изненада романтична среща, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Внесете хармония в семейните отношения. Сексът е добра възможност за изглаждане на недоразуменията ви, ако все още сте влюбени в интимния си партньор.

РАК

През целия великденски празничен ден си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора. Сексът днес трябва да е съобразен с факта, че ако не вземете предпазни мерки ще ви изненада неочаквана бременност.

ЛЪВ

Романтичните запознанствата на Великден са разочароващи. Избягвайте ги. Необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Не отказвайте да си доставите мигове на сексуална наслада. Жените да се предпазват от нежелана бременност.

ДЕВА

Запознанствата няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка, ако се случат на Великден. Ще се окажат неподходящи. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако вече сте семейни.

ВЕЗНИ

Прекаленото вживяване в личните ви проблеми изнервя и вас и близките ви, а е Великден. Вечерта си останете у дома. Позволете на Доброто да възкръсне в отношенията ви. Сексът няма да ви достави удоволствие. Не правете нищо насила, за да не съжалявате след това.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни с близките си, ако сте се сърали да празнувате Великден. Не изнервяйте интимния си партньор с претенциите и съмненията си. Ревността ще ви попречи да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с близките ви са хармонични. Внимавайте да не ги съсипете с проявата на капризи, мили дами, осолено на Великден. Несемейните жени имат шанс да срещнат своята половинка. Семейните жени да не се впускат в изневери, ако мечтаят да изживеят незабравими сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Общуването с интимния ви партньор е затруднено на Великден заради нежеланието ви с търпение да изслушвате чуждото мнение. Въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, не се хвърляйте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Отложете семейните разговори за друг ден. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка, но не на Великден. Сексуалният ви живот е проблемен. Причината е във вас, защото си внушавате, че не сте достатъчно привлекателни и желани.

РИБИ

Бъдете внимателни с любимите си хора, Великден е, празнувайте с доброта в сърцата. Постигнете взаимно разбирателство. Разочарованията от импулсивно предизвикан сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате измамени.