ОВЕН

Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят, след като сте обещали вечеря. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие.

ТЕЛЕЦ

Вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

БЛИЗНАЦИ

Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор, защото след това ще страдат безутешно. Не се надявайте на сексуални наслади, ако сте прекалили с критиката и с претенциите си.

РАК

Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание.

ЛЪВ

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате, ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си партньора си.

ДЕВА

В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, за да се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения, пригответе различни ястия, за да имате време за себе си. Вечерта бъдете с любимите си хора, хапнете си добре и се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете само със семейството си или с интимния си партньор и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини. След като се приберете няма защо да анализирате поведението им, ако не ви е харесало. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, като дори са поръчали готова храна, за да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор. Пазете се да не го обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ

Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимния ви партньор ви упрекне в некоректност към него, особено ако не сте семейни. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.