ОВЕН 

Денят е бил уморителен. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимната си половинка с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

БЛИЗНАЦИ 

Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимната си половинка с подарък, хубаво вино и вкусна вечеря, а за десерт се отдайте на сексуални наслади. 

РАК 

Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора. 

ЛЪВ 

Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора.  Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

ДЕВА 

Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви.  Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот. 

ВЕЗНИ 

В личните отношения се пазете от проблеми. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава. 

СТРЕЛЕЦ 

Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове. 

КОЗИРОГ 

Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс може да ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер. 

ВОДОЛЕЙ 

Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви половинки ще ви лишат от сексуални удоволствия. 

РИБИ 

Семейните и влюбените да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си хора. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.