ОВЕН

В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви, на които упорито отказвате да направите забележка заради нежеланието да се подготвят за началото на учебната година. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

ТЕЛЕЦ

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват.Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Или не знаете какво искате от живота си или сте решили да приключите отношенията си, но сте длъжни да вземете решение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

РАК

Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования.

ЛЪВ

В личните отношения очаквайте проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и да променят своите планове за вечерта. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

ДЕВА

Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования, особено ако сте семейни. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ВЕЗНИ

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор.

СТРЕЛЕЦ

По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

КОЗИРОГ

Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

РИБИ

Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот, ако не сте семейни и ще ви подтикне да вземете важно решение за вашето бъдеще. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.