ОВЕН

Не е изключено днес да срещнете приятни хора, а сред тях да припознаете подходящия партньор. Привличането, без да сте се опознали, не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи, ако не сте семейни и очаквате запознанство. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

БЛИЗНАЦИ

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

РАК

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете критични към недостатъците си и се променете поне що се отнася до личните ви отношения. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

ДЕВА

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново сте изневерили. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси без значение дали сте семейни или необвързани. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си.

СКОРПИОН

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

СТРЕЛЕЦ

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ВОДОЛЕЙ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

РИБИ

Вечерта се усамотете и не общувайте дори с вашите близки, знаете си вината. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с тях без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.