ОВЕН 

Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате. 

БЛИЗНАЦИ 

Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Помислете за създаване на семейство и съхранете хармоничните си отношения. Сексуалните удоволствия са естествения и приятен завършек на деня.       

РАК 

Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

ЛЪВ 

Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ДЕВА 

Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ 

Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

СКОРПИОН 

Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Разходете се или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили. 

КОЗИРОГ 

През деня очаквайте обаждане, а вечерта се подгответе за романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Ако не сте обвързани се рискувайте с интимност при първата среда, но ако сте семейни не изневерявайте и не се отказвайте и от желаните сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ 

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението във ваша вреда. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

РИБИ 

Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, въпреки че нямат покритие. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.