ОВЕН 

Вечерта си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие. 

 

ТЕЛЕЦ 

В семейството създайте хармония и разбирателство. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове с любимите си хора и на приятни сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания. 

 

РАК 

Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер. 

ЛЪВ 

Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

ДЕВА 

Възможен е неочакван обрат в личния живот. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен. 

ВЕЗНИ 

Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Любимите ви хора са се подготвили с вечеря на свещи и са изпълнени с желание за сексуални наслади. 

 

СТРЕЛЕЦ 

В семейството също трябва да сте толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия. 

КОЗИРОГ 

Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви, който е решил да потърси други сексуални партньори, за да ви отмъстят. 

 

ВОДОЛЕЙ 

Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност, доколкото сте способни на нея, мили жени, може и да изгладят недоразуменията. 

РИБИ 

Няма да ви липсват и романтични мигове, стига на не ги пропилеете заради ината си. Не изневерявайте! Сексът с любимите ви със сигурност ще ви достави удоволствие.