ОВЕН

Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Готви ви изненада, а вие не я пропускайте.  Вкусна вечеря на свещи, романтични разговори начаша червено вино и желание за сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

В семейството не спорете и бъдете толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия.

РАК

Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви който е решил да потърси други сексуални партньорки, за да ви отмъсти.

ЛЪВ

В личен план не се очертават успехи. Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност може и да изгладят недоразуменията.

ДЕВА

Няма да ви липсват и романтични мигове, стига да не сте се впуснали в извънбрачна връзка, ако сте семейни. Сами творите бъдещите си проблеми. Не изневерявайте! Сексът с любимия със сигурност ще ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

След работа си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Дори и да сте уморени пригответе нещо бързо и вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие.

СКОРПИОН

В семейството създайте хармония и разбирателство, тази задача е ваша. Вечерта хапнете с близките си, поговорете и се отдайте на приятни романтични мигове с любимия си и на желани сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер.

ВОДОЛЕЙ

Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

РИБИ

Възможен е неочакван обрат в личния живот и то защото сте се заинатили в опит на всяка цена да наложите мнението си. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен.