Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Роби Уилямс, Питър Гейбриъл и Жорж Сименон.

ОВЕН

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможността да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се усамотете и си почивайте, но поговорете и с вашите близки. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Не е изключено днес да срещнете, по ваше мнение, подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се най-напред - това не става за ден. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи да прецените причината за разправиите в дома си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

ДЕВА

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения, преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете критични към недостатъците си и не ги търсете само в близките си и във вашия партньор. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към него. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

СТРЕЛЕЦ

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението му, че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си, ще се разминете със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси при разговори и изясняване на отношенията у дома. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта не закъснявайте много, за да не изнервите близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

РИБИ

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.