ОВЕН

От вас зависи как ще прекарате този ден, ако сте си у дома заради забраните, дори и ако сте заети с бизнес дела. По-добре е да си дадете почивка и да сте с близките си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора, заради напрегнатата седмица. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

БЛИЗНАЦИ

Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако вечерта завършите задачите си навреме и се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимия си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

РАК

Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните жени да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

ЛЪВ

В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото ако допуснете интимни мигове със сигурност след време ще ви накарат да страдате.

ДЕВА

Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования, мили жени. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска.

ВЕЗНИ

Имате възможност да поправите грешките в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Вечерта се приберете при любимия си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на гости. Създайте романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта останете сред семейството си. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятелки на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимния си партньор, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

КОЗИРОГ

Несемейните жени не бива да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте и опознайте човека до себе си преди да вземете решение дали да създадете отношения. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството.

ВОДОЛЕЙ

Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимния партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

През целия ден се чувствате добре сред семейството си, дори и ако работите у дома. Самотните жени да внимават, защото запознанствата може да се окажат неподходящи. Разочарованията ще са бързи и болезнени.