ОВЕН

Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят в този ден, а вие не пропускайте почивката и приятните развлечения, дори и ако направите кратко пътуване. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

БЛИЗНАЦИ

Намерете начин да избегнете заядливите разговори у дома. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят агресивните и обидни думи, които изрекохте. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие.

РАК

Днес посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни със съветите си на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с по-ранна информация и новина за организирането на Коледните празници и за пътуване зад граница. Обмислете това им желание.

ЛЪВ

Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание.

ВЕЗНИ

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка.

СКОРПИОН

Ако се налага и днес, въпреки недоволството ви да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Ако сте поканили гости, нека ви изчакат.        

СТРЕЛЕЦ

Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми, които не са водещи. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и спокойствие в личния живот. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на рожден ден, след като сте поканени да уважите приятел или роднини. Когато се приберете не недоволствайте в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия.

РИБИ

Денят изисква да си дадете почивка, особено вечерта след работния ден. Близките ви сготвили, поканили са ваши добри приятели, за да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на интимни мигове.