ОВЕН

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет, една бременност може да ви попречат на намеренията.

ТЕЛЕЦ

Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате, но е във взаимна полза да преценявате критичните думи, преди да ги изречете. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни.

РАК

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

ЛЪВ

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

ДЕВА

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

КОЗИРОГ

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неворно партньора си и не сте се извинили.

ВОДОЛЕЙ

Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а вие изобщо не сте наясно с дочутите интриги. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.