ОВЕН

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни, може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ТЕЛЕЦ

Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

РАК

Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати, но отказвате да споделите причината. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ЛЪВ

Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

ДЕВА

Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и не само ги поправите, а и се извините на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения, колкото и трудно да ви се струва да надмогнете ината си.

ВЕЗНИ

Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не го лишавайте от присъствието си заради заетост. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е в преумората, която ви вреди на либидото.

СКОРПИОН

Щастливи сте в личния живот. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили и с желание да сте още по-обичани. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

СТРЕЛЕЦ

Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пренасяйте проблемите си от работата у дома, за да не навредите на отношенията с близките си, които изпитват досада от вашето отдалечаване, осезаемо дори и за вашите приятели. Зарадвайте половинката си със сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

РИБИ                                                                                                                                                           

Семейните ви отношения са хармонични. не ги съсипвайте с инета си. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.