ОВЕН

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си, особено ако не е роднина а ваш бив партньор, колега или просто приятел. Сексуалните контакти да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги пропуснете.

ТЕЛЕЦ

Въпреки че сте уморени от работа, вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, ако имате започнала сково връзка. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РАК

През деня ще ви изненадат с покана за очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, ако сте семейни. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ЛЪВ

Приберете се след работа и си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ДЕВА

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

ВЕЗНИ

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Предразположете интимния си партньор към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

СКОРПИОН

Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

СТРЕЛЕЦ

За пореден път е време семейните двойки да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да продължат съвместния си живот и да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

КОЗИРОГ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования, ако не сте семейни исте се надявали на новото си познанство да се окаже бъдеща сериозно връзка. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви разправии у дома заради нечий инат. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

,

Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е един от добрите дни за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.