Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Бионсе и Николина Чакърдъкова.

ОВЕН

Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си.

ТЕЛЕЦ

Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото ядът му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете, не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред опасността партньорът ви да седне на чашка с колеги или приятели.

РАК

Вечерта възстановете хармонията в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и да сте изморени.

ЛЪВ

Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близките си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади.

ДЕВА

За да се справите с проблемите в семейството, е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.

ВЕЗНИ

Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади.

СКОРПИОН

В личния живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината – отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовна авантюра, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

РИБИ

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс.