ОВЕН 

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, за което нямат вина, но търсят начин да ви помогнат. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ 

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате. Създайте хармония в сексуалните си отношения. Съветът ми е да не забравяте, че с нагласата че сте стари си вредите и сами подтикват партньорите си към изневери. 

РАК
 

Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади. 

ЛЪВ 

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото. 

ДЕВА 

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

ВЕЗНИ 

Следобед или вечерта, когато се приберете от работа, ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

СТРЕЛЕЦ 

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но е за ваше добро, въпреки че не го осъзнавате. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от секс с любимите си хора. 

КОЗИРОГ 

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Денят няма да ви поднесе очакваните. Не бързайте със секса, ако имате от скоро интимна връзка и не сте уверени в чувствата си, скъпи жени. 

ВОДОЛЕЙ 

След работа сте напрегнати. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

РИБИ 

Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.