Какво вещаят звездите за третия ден от Светлата седмица.

ОВЕН

Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне към леглото, ако партньорът е Близнаци.

ТЕЛЕЦ

Несемейните жени да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора и да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването помежду ви.

БЛИЗНАЦИ

Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си от интриги, особено ако сте си у дома. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

РАК

Вечерта отидете на гости или заведете любимите хора на ресторант. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Любовта ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ЛЪВ

Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ДЕВА

Вечерта си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора и не говорете за професионалните си задачи. Можете да разчитате на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили.

ВЕЗНИ

В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи, които изричате без да мислите злото на никого, но нараняват. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон.

СКОРПИОН

Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден, без значение дали сте на работа или си почивате, няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор, които е ваша кармична половинка.

СТРЕЛЕЦ

Ако ви се струва, че новата връзка и само флирт, знайте, че се лъжете. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Създайте си романтична обстановка. Сексът ще ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

КОЗИРОГ

Оставете настрани личните си проблемите. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели. Семейните мъже да не изневеряват. Не се опитвайте да оправдаете флиртът си през деня, защото ще се лишите от секс с интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Успехи в личните отношения ще жънат само жените. В семейството или с интимната ви половинка ще се усетите свободни. Не допускайте в деня на временната си свобода изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат неочаквано и нежелано и ще ви създадат проблеми.

РИБИ

Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемете покана за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.