Интимен хороскоп за първия ден от 2024 година.

ОВЕН

Честита Нова година! Не ви вярват, че сте влюбени и искрени в чувствата си, защото показвате друго поведение и различно от познатото си лице. Разочаровали сте любимите си хора и сте си спечелили нежелание за сексуални удоволствия.

 

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година!Всички планове, свързани със семейството ви и приятното прекарване на вечерта обмислете след работно време, ако се налага да работите. Несемейните да не търсят случайни сексуални партньори, за да избегнат бъдещи проблеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Вечерта проведете разговор за изясняване на проблемите в дома си. Ако трябва поднесете извиненията си, за да разчупите ледовете, които вече се превръщат в айзберг, помитащ всичко пред себе си. Замръзват и сексуалните ви отношения, а този факт ви подтиска и наранява самочувствието ви.

 

РАК

Честита Нова година! Анализирайте внимателно всичко, което се случва в семейството. Нищо чудно да се сблъскате с проблеми в личните отношения и сексуалния живот, които ще ви накарат да преразгледате поведението си, колкото и да ви е трудно.

ЛЪВ

Честита Нова година! Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни и си казвате директно мнението за брачната половинка пред странични хора. Няма да сте готови за сексуални наслади заради напрежението, създадено предишния ден.

 

ДЕВА

Честита Нова година! В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която не е типична за вас, но видимо  половинката ви е помогнала чашата на търпението ви да прелее. Не се изненадвайте, ако сами се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Честита Нова година! Заядливият тон би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Следобед разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

 

СКОРПИОН

Честита Нова година! Успехът е с вас, но на късмета си изобщо не разчитайте! Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и умората, която сте натрупали в излишък.

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година! Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, ще изпитвате вина и ще избегнете сексуалните удоволствия.