28 май е 148-ият ден в годината според григорианския календар и 149-и през високосна година.

ОВЕН

Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до полуда любимите си хора. След вечеря се усамотете, отдайте се на чувствата си и си подарете незабравими интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Не разочаровайте любимите си хора и бъдете с тях. Направете всичко възможност да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже негативно влияние на настроението ви, защото сте разсеяни и без желание за интимност.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се отдайте на чувствата си и на любимите си хора. Не сте настроени за интимни мигове и сексуални изживявания, защото сте разочаровани от поведението на интимните си партньори.

РАК

Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в интимните отношения. Въпреки това не пропускайте да показвате чувствата си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимите си хора.

ЛЪВ

Прекалените емоции в семейството ви, които ви лишават от личната ви свобода, са причината за желанието ви да изневерите. Не сте готови да простите обидите и да се отдадете на сексуални удоволствия

ДЕВА

Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също и скорошно забременяване или раждане на дете в семейството. Сексуалният ви живот се нормализира. Постарайте се да не проявявате агресия в леглото, ако агресивният секс не допада на половинката ви.

ВЕЗНИ

Всички несемейни могат да помислят дали вече не са срещнали любовта на живота си. Вечерта си почивайте и се отдайте на романтични мигове и приятни сексуални изживявания с любимите си хора.

СКОРПИОН

Не пропускайте да уговорите романтична среща. Семейните да създадат романтична обстановка у дома. Вечерта се отдайте на чувствата си и без задръжки на желани сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Мъжете са подвластни на силни чувства, за които не са подозирали. Тази е причината за изневярата им, която ще им създаде проблеми. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете честни и искрени в отношенията си. Вечерта останете със семейството си и с интимната си половинка. Семейните могат да се отдадат на желаните сексуални удоволствия, но трябва да знаят, че е възможно забременяване.

РИБИ

Почивайте с близките си и с любимите си хора, ако имате тази възможност. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.