22 април е 112-ият ден в годината според григорианския календар и 113-и през високосна година.

ОВЕН

Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени.

ТЕЛЕЦ

Вечерта се усамотете в дома си. Откажете се от романтичните срещи, защото сте изнервени. Сексът трябва да остане на втори план, ако можете да обясните на интимния си партньор защо сте напрегнати и какво е психическото ви състояние.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта имате възможност да изясните недоразуменията в личния си живот. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими романтични мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо.

РАК

Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни изживявания. Несемейните ще срещнат мечтания партньор. Семейните жени, въпреки че са впечатлени от новите си познати, да не изневеряват. Сексът ще ви зареди с нови сили.

ЛЪВ

Вечерта рискувате да пренесете проблемите у дома, предизвиквайки разправии със семейството. Естествения изход от разправията е премълчаването и отказът от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вечерта след работа се отдайте на разговори със семейството си. Сексът ще ви донесе очакваното и желано удоволствие.

ВЕЗНИ

Внимавайте със запознанствата. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Не допускайте прибързани сексуални контакти.

СКОРПИОН

Романтичната среща с любимия, ще ви помогне да се разтоварите от напрежението. Не пропускайте приятните сексуални изживявания, които са допълнителен енергиен източник.

СТРЕЛЕЦ

Вашата импулсивност в действията може да се отрази неблагоприятно на отношенията с близките ви. Не пропускайте да се отдадете на сексуални мигове, въпреки че вечерта ще бъдете уморени и отпаднали от напрежението през деня.

КОЗИРОГ

Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния ви партньор. Постарайте се да разберете, че той се бори за вас, но дълбоко в душата си и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

РИБИ

Възможни са проблеми в личните отношения, дори раздяла за известно време с любимия човек, ако не сте достатъчно предпазливи. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия.