21 юни е 172-рият ден в годината според григорианския календар и 173-ти през високосна година.

ОВЕН

Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно, което да подклажда съмненията ви.

ТЕЛЕЦ

Заради ваши грешки в поведението и залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Колкото повече внимание им дарявате, толкова по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими романтични и сексуални удоволствия.

РАК

От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание у интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

ДЕВА

Вечерта очаквайте романтично приключение. Несемейните ще срещнат нови приятели, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но ги съветвам внимателно да преценяват новите познати, за да не сгрешат в избора си. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими интимни мигове с любимите си хора.

СКОРПИОН

Забравете за работата си вечерта и се отдайте на интимни преживявания. Не са изключени прояви на ревност. Сексът може и да не повлияе положително на отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ

Личните отношения са затруднени, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимите си хора. Вечерта си дайте почивка и излезте сред природата.

КОЗИРОГ

Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

ВОДОЛЕЙ

Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти да са добре преценени, за да си спестите заболявания на половата система и инфекции.

РИБИ

Вечерта очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението. За пореден път се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.