15 май е 135-ият ден в годината според григорианския календар и 136-и през високосна година.

ОВЕН

Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и са породили ревност у партньорите ви. Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

В личните отношения се пазете от проблеми. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

РАК

Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

ЛЪВ

Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс може да ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

ДЕВА

Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви половинки ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Семейните и влюбените да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си хора. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Денят е бил уморителен. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимната си половинка с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате.

КОЗИРОГ

Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимната си половинка с подарък, хубаво вино и вкусна вечеря, а за десерт се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

РИБИ

Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.