12 май е 132-рият ден в годината според григорианския календар и 133-ти през високосна.

ОВЕН

Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ТЕЛЕЦ

Отношенията с интимната ви половинка изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата й ще я изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора и на здравословен, активен и незабравим секс.

БЛИЗНАЦИ

Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си към интимната половинка, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

ЛЪВ

Късметът може да ви изостави, ако сте решили да кръшнете встрани и да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

ДЕВА

Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си хора. Открийте най-краткия път към сърцата на любимите си хора, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

ВЕЗНИ

Любимите ви хора са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Влюбили сте неочаквано и не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви хора. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

СТРЕЛЕЦ

Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи и се отдайте на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

През целия ден проявете щедрост и покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

РИБИ

От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени и се откажете от агресивния секс.