11 май е 131-вият ден в годината според григорианския календар и 132-ри през високосна.

ОВЕН

Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ

Жените да се подготвят, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

БЛИЗНАЦИ

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Предпазвайте се от проблеми с брачната половинка. Не реагирайте агресивно на упреците, че сте отсъствали от дома си през целия ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ЛЪВ

Не допускайте разправия с брачната си половинка, само защото сте разговаряли по телефона и тя не е дочула с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА

До обед не е благоприятно общуването с роднини и с брачната ви половинка. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания.  Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните ще срещнат подходящ партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате, след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РИБИ

Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии.  Вашето некоректно отношение към любимите ви хора и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.