9 юни е 160-ият ден в годината според григорианския календар и 161-ви през високосна.

ОВЕН

Опитайте да постигнете добри отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, когато все още не сте готови за създаване на семейство.

ТЕЛЕЦ

Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас. Така ще ги обвържете още повече.

БЛИЗНАЦИ

Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви се опитват да ви изнудват. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, за да може интимната ви половинка да изясни чувствата си.

РАК

Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот изисква да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

ЛЪВ

Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ДЕВА

Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачната ви половинка ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си.

ВЕЗНИ

Очаквайте ново увлечение или флирт. Бъдете внимателни при познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

СТРЕЛЕЦ

След обяд посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. В интимните отношения около вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящ партньор. Може да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

РИБИ

Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.