6 юни е 157-ият ден в годината според григорианския календар и 158-и през високосна.

ОВЕН

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения също сте нестабилни. Проблемите са породени от ваши грешки. Отново рискувате да изневерите. Ако изневярата не стане явна – добре, но няма да ви се размине, ако си позволите сексуален контакт.

РАК

Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден и дори може да е завинаги.

ЛЪВ

Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

ДЕВА

Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

СКОРПИОН

Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги привличайте прибързано в сексуална връзка.

СТРЕЛЕЦ

Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимната си половинка в леглото.

КОЗИРОГ

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате старата ви връзка и появилата се възможност за бъдеща. Не наранявайте интимната си половинка с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

ВОДОЛЕЙ

В личния живот е възможен неочакван обрат, защото точно в този ден сте отишли на кафе с делови партньори, с което сте събудили ревността на половинката си, която не ви е повярвала. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да мъстите за съмненията.

РИБИ

В личният ви живот е възможен разрив в отношенията ви, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.