2 април е 92-рият ден в годината според григорианския календар и 93-ти през високосна.

ОВЕН

Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако е така, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, като изневери или флирт пред очите на партньора. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори, за да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем, който ви притеснява. Дистанцията между вас може да е свързана с поредната интрига.

РАК

Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

ЛЪВ

Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

ДЕВА

Не ви се вярва, че интимният ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте поставили достатъчно гаранции на чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

ВЕЗНИ

Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари с романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

СКОРПИОН

Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

КОЗИРОГ

След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

РИБИ

Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.