Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Ева Лонгория, Кристиан Костов и Илиана Раева.

ОВЕН

Семейните жени да не изневеряват, колкото и силно да са привлечени от нечий чар. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка, но може преценката им да не е правилна. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден.

ТЕЛЕЦ

Дори и тактът в разговорите няма да ви помогне да си спестите ревността и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви, особено ако те нямат желание за оправяне на отношенията и намерение да продължите живота си заедно.

БЛИЗНАЦИ

Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство, без значение дали сте уморени тъжни или обидени на някого. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

РАК                                                                                                                                                      

Ако сте семейни обърнете внимание на партньора си и не се отдалечавайте от децата си. Несемейните жени, които живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания, но не и ако запознанството е от днешния ден.

ЛЪВ

Не прекалявайте с щедростта си, защото може да се окажете влюбени и използвани, заради неправилно разчетени сигнали от страна на обекта на вашите чувства. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, за да не се разочаровате.

ДЕВА

Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства, защото само заради тегнещата им самота са готови на връзка без да преценят дали няма да страдат след това. Сексът е желан, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ВЕЗНИ

Бъдете толерантни към хората, които обичате – това е правило за успех. В личните ви отношение липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да си върнете хармонията, ефектът ще е временно решение.

СКОРПИОН

Споделете чувствата си без притеснение че ще ви се подиграват, защото ще бъдат споделени. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате.  Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ

Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва, особено ако сте щастливо оженени. Идва пролет, несемейните са орисани да срещнат мечтания партньор, но нека не бързат с избор на дата на годеж и брак. Важно е да се опознаят и да са сигурни, че това е чаканата голяма любов.

КОЗИРОГ

Не се впускайте в изневяра единствено заради мощно енергийно и сексуално привличане.  Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени. По-скоро раздялата е предопределена.

ВОДОЛЕЙ

Не си позволявайте романтични срещи и изневери, подтиквани от настъпващата пролет, която, без значение какво е времето ви подтиква да мечтаете. Случайните сексуалните контакти няма да ви доставят наслада.

РИБИ

Постарайте се да спазите даденото обещание за вечеря в заведение. Ако не сте готови да излезете с половинката си създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, която може да приготвите заедно.