Хороскопът на Алена за 4 ноември.

ОВЕН

Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а вие добре знаете от кого идват, но отказвате да го изолирате от вашето обкръжение. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

От вас зависи как ще организирате времето си сред работа, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат, въпреки че на следващия ден сте на работа - повод да ги отпратите.

РАК

Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен, при това сериозен и трудно обратим към по-добро. Помислете за създаване на семейство, ако не сте обвързани и съхранете хармоничните си отношения.           

ЛЪВ

Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден.

ДЕВА

Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си, за да имате повече време за личния си живот. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

СКОРПИОН

Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно място следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ще ви поканят на романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. За несемейните новото познанство може да се окаже завладяващо.

КОЗИРОГ

Умората след работа ви вреди, ако сами не се постараете да се разтоварите от напрежението. Разходете се из парка със семейството си или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки.

ВОДОЛЕЙ

Направете крачката към изясняване на отношенията си с вашите близки. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте и от желаните сексуални наслади.  Ако познанството е разочароващо, прекратете отношенията си в зародиш, за да избегнете бъдещи страдания.

РИБИ

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, но причината е в близките ни, на които не можете да обясните причината за закъсненията си. Хармонията в дома ви за пореден път е подложена на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.