Хороскопът на Алена за 27 април.

ОВЕН

Романтичните запознанствата през тази седмица са разочароващи. Избягвайте ги. Необвързаните  имат шанс да срещнат своята половинка. Не отказвайте да си доставите мигове на сексуална наслада. Жените да се предпазват от нежелана бременност.

ТЕЛЕЦ

Запознанствата няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Ще се окажат неподходящи. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако вече сте семейни.

БЛИЗНАЦИ

Прекаленото вживяване в личните ви проблеми изнервя и вас и близките ви. Вечерта си останете у дома. Позволете на Доброто да възкръсне в отношенията ви. Сексът няма да ви достави удоволствие. Не правете нищо насила, за да не съжалявате след това.

РАК

Бъдете внимателни с близките си. Не изнервяйте интимния си партньор с претенциите и съмненията си. Ревността ще ви попречи да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Отношенията с близките ви са хармонични. Внимавайте да не ги съсипете с проявата на капризи, мили дами. Несемейните жени имат шанс да срещнат своята половинка. Семейните жени да не се впускат в изневери, ако мечтаят да изживеят незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Общуването с интимния ви партньор е затруднено заради нежеланието ви с търпение да изслушвате чуждото мнение.  Въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, не се хвърляйте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

ВЕЗНИ

Отложете семейните разговори за друг ден. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка, но не и днес. Сексуалният ви живот е проблемен. Причината е във вас, защото си внушавате, че не сте достатъчно привлекателни и желани.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни с любимите си хора. Постигнете взаимно разбирателство. Разочарованията от импулсивно предизвикан сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате измамени.

СТРЕЛЕЦ

В отношенията си близките ви цари хармония. Не я съсипвайте с ината си. Вечерта си легнете рано и ако прецените, че сте уморени, по-добре се откажете от секса.

КОЗИРОГ

В семейните отношения цари хармония и разбирателство. Не проявявайте характерното за вас недоволство. Не спекулирайте с чувствата на другите. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще ви изненада романтична среща, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Внесете хармония в семейните отношения. Сексът е добра възможност за изглаждане на недоразуменията ви, ако все още сте влюбени в интимния си партньор.

РИБИ

През целия ден си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора. Сексът днес трябва да е съобразен с факта, че ако не вземете предпазни мерки ще ви изненада неочаквана бременност.