ОВЕН

Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност.  Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете какво и защо се случва, но този факт не ви пречи да сте инатливи. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия

РАК

Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите почивни дни. След това посетете ваше любимо заведение и когато се приберете се отдайте на сексуални наслади.

ДЕВА

Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ВЕЗНИ

В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани.  Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка.

СКОРПИОН

Пътуванията с близките ви в празничния ден са начин да се освободите от напрежението. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

КОЗИРОГ

През деня си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Вечерта си останете у дома. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.        

РИБИ

Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.