Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Ръсел Кроу и Джеки Чан.

ОВЕН

Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. За пореден път рискувате да се лишите от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

ТЕЛЕЦ

Въпреки трудностите семейните ви отношения са хармонични. Вечерта изживейте приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви избавят от напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Чувствата ви са споделени, скъпи жени. Използвайте този факт, за да си възвърнете хармонията в отношенията с интимния партньор. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

РАК

Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си партньор и да отидете на ресторант, заради личен семеен празник. Не го разочаровайте. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и сексуални удоволствия с малко познати партньори.

ДЕВА

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, ако са сигурни в чувствата си.

ВЕЗНИ

В семейството ви не са изключени разправии, заради невъзможност да контролирате емоцията си, но сте в състояние бързо да се овладявате. Не проявявайте ревността си, а ако сте изневерили се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта се приберете при любимия и му предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Можете да създадете романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия си. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с желание за живот.

КОЗИРОГ

Любовните ви отношения са застрашени от проблеми. Не допускайте раздяла. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще изживеете приятни романтични мигове и ще разрешите възникналите лични проблеми. Вечерта отидете на ресторант, за да не губите време с готвене, а след това се отдайте на интимни мигове и приятни разговори на четири очи.

РИБИ

Следобед се справете с всички семейни проблеми, възникнали през изминалата седмица. Спестете си скандалите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще заздравят напуканите отношения с интимния ви партньор.