Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Дивна и Мая Бежанска.

ОВЕН

Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка с партньори, с които едва са се запознали, за да избегнат проблемите и раздялата с брачния си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на вниманието на противоположния пол но за кратко. За съжаление запознанството е разочароващо и за пореден път ви депресира, но скоро ще намерите подходящия партньор. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия. 

РАК                                                                                                                                                            

Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

ЛЪВ

Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си, без да се притеснявате от иронични подсмихвания. Семейните жени могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни малко познати партньори.

ДЕВА

На несемейните жени Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, само защото сте решили да проявите ината си, не са желателни.

ВЕЗНИ

Обърнете внимание на психическото си състояние. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

СКОРПИОН

В състояние сте да постигнете всичко, за което си мечтаете в отношенията с любимия си, без значение дали сте семейни или имате сериозна връзка, стига да сте тактични и да се съобразявате с неговите желания. Вечерта сексът да е предшестван от романтична вечеря.

СРЕЛЕЦ

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Когато се приберете подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като можете да не отидете при ваши приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни, мили дами. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате пред очите на партньора си. Всички опити да се наложите като незаменими и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност.