Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Джордж Клуни.

ОВЕН

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

ТЕЛЕЦ

Ако сте преценили, че човекът до вас, с когото сте се сближили е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че от самото начало се опитва да е водещ в отношенията ви, а може би точно това е полезно за двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните жени ще изживеят романтична любов, но нека не бъде кратка. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

РАК

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

ЛЪВ

Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие.  Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ДЕВА

Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ВЕЗНИ

Не пренасяйте лошото настроение в семейството, ако сте имали делови разговор и са ви ядосали. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

СКОРПИОН

Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                           

При семейните жени проблемите днес може да са с децата, които не са готови да учат отговорно у дома. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

КОЗИРОГ

Заведете по възможност любимия на ресторант, но най-добре е да приготвите у дома вкусна вечеря, за да съхраните здравето си. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Работили сте много през деня, затова вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РИБИ

Опитите ви на всяка цена и на инат да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания, при това заради вашите собствени действия. Не бива да мъстите чрез изневяра. След това и да съжалявате, вината е само ваша.