Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Енрике Иглесиас.

ОВЕН

Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте. За вас денят не е добър за интимни отношения и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят заради завишените ви очаквания. Пазете се от среща с мъж, който упорито ви ухажва през последните дни. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Семейните жени ще преживеят ден на изпитание на отношенията. Възможно е да осъзнаят, че са създали семейство с неподходящ партньор. Ако стигнете до решение за раздяла избегнете интимните мигове. За несемейните денят също ще даде яснота в личен план.

РАК                                                                                                                                                   

Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования, мили жени. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на партньора ви. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

Бъдете внимателни с човека, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, ако не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да ви дари с неочаквана бременност, но без гаранция за брак, така че преценете какво искате от връзката си.

ДЕВА

Несемейните жени ще изживеят неочаквано романтично приключение, ако внимават с новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимия ви ще ви създаде незабравими изживявания.

ВЕЗНИ

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, ако не сте семейни. Ако имате вече сериозна връзка или сте семейни, не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимия ви, особено ако сте били агресивни и заядливи предишния ден.

СКОРПИОН

Постарайте се да не наранявате любимия си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени, тактично споделете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Нямате представа как да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания. Отношенията ви, ако сторите това няма да са продължителни.

КОЗИРОГ

Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие у вас в този ден, въпреки че е без причина. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Активната ви работа през деня ще е повод за удовлетворение. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимия. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

РИБИ

Не допускайте неочакван спор с брачния или интимния партньор да нажежи обстановката до скарване, нещо типично за вас. Ако съхраните хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.