Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Мег Райън, Джоди Фостър и Келвин Клайн.

ОВЕН

Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас, и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да направлявате семейството си. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

РАК

Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливият стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

ЛЪВ

За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

ВЕЗНИ

Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ги лишава от вашето присъствие.

СКОРПИОН

Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си, нито сте убедени, че ви отговарят с чувства. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

СТРЕЛЕЦ

Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

КОЗИРОГ

След края на работни ден, ако сте закъснели, очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата неразбираема за половинката ти заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ВОДОЛЕЙ

Уговорената за вечерта романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение, ще ви донесе радост и доволство, но не бързайте да се сближавате, ако познанството ви е ново. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите.

РИБИ

Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.