Хороскопът на Алена за деня, в който рожден ден имат Брайън Адамс и Фамке Янсен

ОВЕН

Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс.

ТЕЛЕЦ

Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса.

БЛИЗНАЦИ

С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото причината може да е и във ваши действия, но вие нямате навика да си признавате грешките. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия.

РАК

Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки заради нечии капризи. подадете ли веднъж ще пазаруване до края на месеца и на годината и ще се тормозите заради неочаквано големи разходи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбове и се отдайте на сексуални наслади.

ЛЪВ

Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягане от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Денят ви носи приятни изненади, въпреки че ще имате и негативни емоции заради нечия завист. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение.

ВЕЗНИ

В личния ви живот отново сте допуснали хаос. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

СКОРПИОН

В личните отношения бъдете отговорни и се чувствайте задължени да сте умерени в отношението си към вашите близки и към любимите си. Овладейте емоцията избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

През деня напрежението ви изнервя, а вечерта разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Ако страдате и двамата партньора ви, заради липса на разбирателство, по-добре е да осъзнаете, че назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава до днес и обидните реплики са водещи в този ден.

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на интуицията си в личния живот и в отношенията си. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете.

РИБИ

Не позволявайте безотговорно на странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание, само заради засегнато его. Нали не искате раздяла преди края на годината и мигове самота, които ви разболяват.