Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Роуън Аткинсън.

ОВЕН

Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка и най-вече да сте готови на искрени разговори и споделени проблеми. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни, но резултата е двупосочен, или ще приключат или ще се възстановят отношенията ви. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

РАК

Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома, защото не осъзнавате, че сте агресивни не място и не към виновните за вашето лошо настроение. Заради непредпазливост ще нарушите крехкия мир и ще се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Очертават се проблеми в личните отношения, ако решите да споделите с близките си и да пренесете професионалните разправии и недоволството си във вашия дом. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

ДЕВА

Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им. И те имат потребност да седнат спокойно и да  споделят с вас деня си. Ако сте заядливи ще се лишите от сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Звездите ви позволяват да се огледате за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка.

СКОРПИОН

Личните ви отношения са нестабилни, защото сте агресивни и импулсивни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последните дни.

СТРЕЛЕЦ

Непреклонни сте към желанията на близките си и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не се изненадвайте, ако за да ви отмъстят, ви лишат от вечеря и от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви и ще ви накажат с дистанция и лишаване от секс.

ВОДОЛЕЙ

Спорите с близките си, които настояват да направите ремонт в дома си и с право. Не се поддавайте на увещанията им, защото ще ви излезе скъпо и некачествено. Вечерта се усамотете и се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Предупреждавам ви, че ако сте семейни но имате странична връзка ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че това повече няма да се повтори и сексът тази нощ ще се окаже забравен.