Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Григор Димитров и Меган Фокс.

ОВЕН

Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не взимайте решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е краткотрайно увлечение, но бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

РАК

Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

ЛЪВ

Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

ДЕВА

Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости забежката, дори и ако е за първи път.

ВЕЗНИ

Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил романтична вечеря, гарнирана с сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                        

Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Радвате се на споделени чувства. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

ВОДОЛЕЙ

Чувствата ви са привидно споделени, скъпи жени. Ако имате до себе си интимни партньори, с които се разбирате, но и често се карате, ако напоследък сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Избегнете интимните мигове.

РИБИ

Радвате се на споделени чувства. Не се поддавайте на провокациите на партньора ви, проявяващ ревността си, целящи само да ви ядоса и да избухнете гневно. Вечерта се отдайте  на желан и от двама ви незабравим секс.