Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Лепа Брена и Башар Рахал.

ОВЕН

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за ваш личен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, защото с нерви нищо няма да постигнете, най-много вие самите да се депресирате. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

БЛИЗНАЦИ

Общуването с близките ви е затруднено, защото не сте в състояние да ги разберете и да простите поведението им. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

РАК

Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение и възможност да създадете семейство, ако сте самотни. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

ЛЪВ

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

ДЕВА

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ВЕЗНИ

Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

СКОРПИОН

Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

След напрежението през изминалата седмица сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

РИБИ

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.