Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Кърсти Али.

ОВЕН

Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и да го приемат като повод за гордост. С времето и това ще се случи. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимите си хора. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Вие трябва да решите дали да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си, вместо за пореден път да се гневите и да превръщате малкия проблем в голям скандал. Вие трябва да решите дали ще се отдадете на интимни мигове и незабравим секс.

РАК

Няма да срещнете разбиране в семейството си. Претенциите на близките ви ще доведат до избухване и поредната неизбежна разправия. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова се откажете от интимните мигове.

ЛЪВ

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са станали известни на вашата половинка. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

ДЕВА

Имате намерение да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си, губите подкрепата им и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс.

ВЕЗНИ

Споделете с близките деня си, за да ви разберат в какво се корени преумората ви и да не ви се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени, вместо да играете роля.

СКОРПИОН

Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото негативизма им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първо място вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги.

КОЗИРОГ

Каквото и да се случва през деня, дори и ако имате разногласия с близките си вечерта, въпреки че ви се струва трудно възстановете хармонията в отношенията си. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре.

ВОДОЛЕЙ

След като се приберете от работа се опитайте без агресия да поговорите и да докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади.

РИБИ

Вечерта ще продължите разговорите у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.