ОВЕН

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта. Неподходяща покупка за дома, която не е обсъдена с вас е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се усамотете и се отдайте на вглеждане в себе си. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Не е изключено днес, ако не сте семейни или сериозно обвързани  да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Опознайте се. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи на отношенията у дома. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

ДЕВА

Запазете спокойствие при общуването с роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Заетостта ви за пореден път ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете критични към вашите недостатъци. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си заради обещана но свършена работа у дома. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

СТРЕЛЕЦ

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Дали случайно сутринта не сте пили кафе до витрината на заведението в близост до дома ви? Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Предупреждавам ви през целия ден  за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси и неочаквани разправии, които предизвиквате сами. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не се изясните.

ВОДОЛЕЙ

Не закъснявайте много, ако и днес сте на работа, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечеря в ресторант или пък сте поканили гости. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра.

РИБИ

Личните отношения са проблемни, но вината е ваша и не е причина вместо да решите проблемите да бягате на среща с приятели или на работното си място. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.