Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Джеймс Макавой.

ОВЕН

Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат възможност да се отдадат на чувствата си и да изживеят желани сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Приемете предложение за гостуване във ваши близки, само ако сте убедени, че са здрави, а и вие също и че няма да ви напрегнат с оплакванията си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

БЛИЗНАЦИ

В личните ви отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Вечерта си останете у дома.  Сексуалните ви отношения са съсипани, заради капризите на интимния ви партньор и непрекъснатите желания за подаръци.

РАК

Вечерта очаквайте впечатляваща романтична среща. Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Сексуалните ви живот най-накрая започва да ви доставя удоволствие. Бъдете толерантни към желание на партньора си.

ЛЪВ

Семейните представители на знака, все още са влюбени в половинката си, могат да създадат приятна романтична обстановка в дома си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ДЕВА

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си, които ви очакват. Не пропускайте романтичната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

ВЕЗНИ

Работете умерено, без напрежение, за да съхраните добрата си форма, заради умората, която ви вреди, а вечерта бъдете с любимия си, дори и ако сте се скарали преди това. Сексът ще ви зареди с достатъчно сили и положителни емоции.

СКОРПИОН

Жените  да внимават при избора си на интимен партньор, ако са самотни и търсят внимание, за да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви очакват романтична среща и незабравими сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта, когато се приберете от работа, не отказвайте внимание на близките си, дори и ако сте уморени и ядосани от проблеми на вашето работно място. Изживейте незабравими романтични мигове с любимия си.

КОЗИРОГ

След натоварения ден вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор Рак.

ВОДОЛЕЙ

Напрежението през деня ви е изморило, затова е най-добре, ако вече е позволено заради вируса, да отидете на ресторант с любимите си. Така ще избегнете напрежението в отношенията. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РИБИ

След като приключите служебните си задължения, най-добре е да останете с близките си или да отидете на уговорената романтична среща с любимия. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.