Честита Коледа!

ОВЕН

За съжаление прекалената ви заетост и в почивния ден е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото сте обвързани и нямате причина да мъстите на половинката си. Ще се почувствате наранени от случилото се и ще се откажете от секс с любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е за добри и лоши хора не е правилна. Не бързайте със секса, ако сега се запознавате и не сте говорили изобщо за чувства.

РАК

Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си в почивния ден. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Не пренасяйте напрежението в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена вкусна семейна вечеря. Ако сте на почивка, хубавите емоции са задължителни. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

ДЕВА

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот и ще постигнете промените, за които си мечтаете и удовлетворението в личния живот, което ви липсва. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.       

РИБИ

Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, но и това ще отмине. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.