#Овен: Фитнес салона

Нямате търпение да влезете в перфектната форма, което вече е и почти постигнато. Още мъничко усилия и ще сте на вихъра на вълната това лято. През целия горещ сезон ще се чувствате страхотно в кожата си и дори може да си позволите да пофлиртувате с треньора си. Добре е да наблегнете на повече течности, особено на някои от екзотичните вариации на смути. Забавлявайте се.

#Телец: Модните къщи

Това лято е малко вероятно да бъдете уловени с небрежен кок или дънкови панталони. Ще заложите на стилна и елегантна визия, отговаряща на тенденциите в най-бляскавите модни къщи. Дори Бела Хадид би ви завидяла на външния вид. Насочете вниманието си към елегантните мъже с отношение към дамите. Само в тяхната компания ще се чувствате като истинска жена това лято.

#Близнаци: Заведенията

Лятото предлага хиляди възможности за флиртуване и запознанства. Няма да е излишно, ако завъртите кокетно с показалец кичур коса около някой симпатичен дегустатор, кулинарен специалист, барман или сомелиер. Не забравяйте да повторите поръчката си, това определено би му харесало. Пък и на вас.

#Рак: Дансинга

Готови ли сте за купон? Вие сте нощна птица и сега е моментът да привлечете вниманието към себе си. Отпуснете се, забавлявайте се. Това лято вие сте във вихъра си и ще се чувствате перфектно в кожата си, докато танцувате. Сега му е времето, не чакайте, а смело към дансинга. А и не е изключено именно там да срещнете новата си любов.