.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

72-годишната Лорън, която дърпа гуми от ТИР, доказва, че възрастта е само цифра

Росица Николова | преди 2 седмици
Лорън - спорт
Снимка: instagram.com

Лорън Брузоне е на 72 години и е истинско фитнес вдъхновение. Ако жени на нейната възраст се оплакват от болки в коленете и трудно се качват в автобуса, тя не само прави това с лекота, но може да издърпа гума от ТИР, да се набира, да прави планк, да повдига тежести с крака и още много дъхоспиращи спортни техники.

72-годишната звезда на CrossFit е сензация в YouTube и Instagram. През последните няколко години нейният треньор Уесли Джеймс публикува видеоклипове с нейните силни и зареждащи щи усилени тренировки. Да вдига и дърпа тежести, докато носи допълнителна жилетка с тегло 20 килограма - Лорън може и това. 

В интервю за Muscle and Fitness, Лорън разкрива, че в началото е бил... балетът. 

 

След този изящен спорт, се насочва към груповите тренировки, а накрая открива любовта си към CrossFit. "За мен това е програма, с която ежедневно предизвиквам слабостите си. Има и винаги ще има какво да научите и да се станете още по-добри."

Лорън ходи на фитнес седем дни в седмицата, по два часа. 

„Тя не се оплаква от нищо, винаги е готова да направи ново упражнение и много се радва на подобренията, които има тялото й. Прави деня ми по-хубав всеки път, когато я видя." - това споделя нейния треньор.

Ключови думи:Спорт, Здраве, Фитнес
Как ви действа есента?